Bezorgen & Verzending

LEVERTIJD

Nederland

Onze levertijd in Nederland bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

België

Onze levertijd voor België bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Uitzonderingen

- Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat het verzenden van een bestelling vertraging op loopt. Als dat het geval is, nemen wij daar persoonlijk contact met je over op. 

- Dahlia knollen worden pas vanaf half maart verstuurd in verband met het weer en de temperatuur. Als het te koud is en we versturen de dahlia knollen dan kunnen ze gaan rotten of beschadigd raken.

VERZENDMETHODE

Voor het verzenden van onze pakketten werken wij samen met GLS. Wij maken elke bestelling helemaal klaar en vervolgens komen ze de bestelling bij ons ophalen. Je krijgt dan van de GLS een email met een track & trace code om uw bestelling te volgen

BEZORGKOSTEN

Wij bezorgen onze pakketjes binnen Nederland en België.

Bezorgkosten Nederland

Bestellingen vanaf €65,- of hoger worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de €65,- worden er vaste bezorgkosten in rekening gebracht. Die bezorgkosten bedragen €6,95.

De bezorg kosten van de zaden bedragen €4,95 en boven €65,- worden deze ook gratis bezorgd

Bezorgkosten België

Bestellingen vanaf €85,- of hoger worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de €85,- worden er vaste bezorgkosten in rekening gebracht. Die bezorgkosten bedragen €8,95.

De bezorg kosten van de zaden bedragen €4,95 en boven €85,- worden deze ook gratis bezorgd

Jouw Pakket Volgen

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst kun je jouw pakket volgen met een track & trace code. Je ontvangt vanaf het moment dat je pakket ons magazijn verlaat een mail met een link naar de website van de GLS en je track & trace code. Op de site waar de link naartoe leidt kun je je track & trace code invullen en zie je de huidige status van je bestelling. 

IK WIL MIJN ADRES WIJZIGEN, KAN DAT?

Als jij jouw bestelling bij ons hebt geplaatst is het niet meer mogelijk om zelf jouw adres aan te passen. Als je een adreswijziging wil doorgeven moet je daarover contact met ons opnemen. We kunnen het adres overigens alleen nog wijzigen als we jouw bestelling nog niet verzonden hebben!